Metselstenen

Steenzagerij / Steenstrips

Mogelijkheden

Aanbiedingen

Profielstenen

Gevelisolatie

Prefab

Sierbestrating

Project bestrating

Mathios Stone

Restauraties

Kademuren
Steenstrips / Zaagwerk

Sinds 1975 heeft BrickBurgers zich gespecialiseerd in het zagen van baksteen. Of het nu gaat om steenstrips, halve stenen, hoekstrippen, zolen, hoekzolen of specialistisch zaagwerk; neem contact met ons op voor een passende offerte.

Daar het zagen van baksteen door de jaren heen steeds complexer geworden is door steeds veranderende trends heeft Brickburgers B.V. hier altijd op ingespeeld door het machinepark en personeel up-to-date te houden maar ook de kennis van het baksteen assortiment.

Inmiddels hebben onze steenstrips wereldwijd de weg gevonden naar vele mooie projecten in oa. Japan, Taiwan, Dubai, Saudi Arabië, Portugal, Spanje, Duitsland enz. Dit bewijst eens te meer dat steenstrips van Brickburgers kwalitatief hoogstaand zijn. Dus heeft u vragen ten aanzien van het zagen van baksteen of het leveren van steenstrips? Neem in deze gevallen contact op met onze binnendienst!

Wij staan u graag ter zijde met onze jaren lange ervaring wat betreft breuk, hardheid van stenen maar ook de mogelijkheden in de markt die zullen leiden tot de juiste keuzes.
Baksteen specialist Sierbestrating Mathios stone Wall stone Steenstrips Kademuren Baksteen Gevelisolatie Keramische tegels Strippen Steenstrip